La Filosofia

<center>La Filosofia</center>

Seguint en la mateixa línia, el Tothora, en tot allò que el·labora vetlla per la qualitat i proximitat del producte amb el que treballa. Tenim en compte totes les opcions i donem importància a les dietes alternatives com plats totalment vegetarians i vegans.

Ingredients ecològics, bio i orgànics combinats amb la cuina de mercat i de temporada son els fonaments de la nostra oferta gastronòmica i que dona forma a la nova carta del Tothora.

El nostre dia a dia implica que entre el 80% de tots els ingredients amb els que treballem són de primera qualitat reunint les condicions que marca la pauta Slow Food i volem així aportar el nostre granet de sorra a contribuir a la difusió de l’alimentació biològica no només a casa. Per aquest motiu, utilitzem ingredients local y procedents d’agricultura ecològica i sostenible.

Ens hem esforçat en fer una sel·lecció de proveïdors , petit productors com La Xarxeta, principalment de l’entorn que ens ha permès durant aquests anys portar a terme el nostre projecte i model de negoci i fer que podeu gaudir amb nosaltres de la nostra taula.

Des de els nostres inicis, col·laborem i som membres del moviment Slow Food, participem en diferents jornades i tallers i acollim esdeveniments al nostre local, el Tothora de Begur.